Dostawcy
Brak dostawców
Mąka gryczana biała 500 g WITPAK
Mąka gryczana firmy Witpak może być wykorzystana do wyrobu ciasta naleśnikowego, makaronu, klusek, placków, pierogów. Można również wykorzystywana do wyrobu chleba w połączeniu z innymi mąkami. Posiada jasną barwę i lekki zbożowy zapach. Jej dodatek wzbogaca smak wypieków.
Mąka jaglana 500 g WITPAK
Mąka jaglana firmy Witpak jest idealna do naleśników, ciasteczek oraz innych wypieków. Dobrze łączy się z innymi mąkami np. ryżową, orkiszową czy kokosową. Doskonała do zagęszczania zup oraz sosów. Charakteryzuje się neutralnym smakiem.
Mąka kokosowa 500 g WITPAK
Mąka kokosowa firmy Witpak doskonale nadaje się do przygotowania chleba, ciast, gofrów, omletów, naleśników, panierek oraz do zagęszczania zup. Na surowo jest świetnym dodatkiem do deserów, koktajli, jogurtów, musli, sałatek, sosów i dipów sałatkowych. Charakteryzuje się neutralnym smakiem. Mąkę kokosową można mieszać z innymi mąkami według odpowiednich proporcjiach.
Mąka ryżowa 500 g WITPAK
Mąka ryżowa stanowi alternatywę dla mąki pszennej. Mąka ryżowa firmy Witpak nadaje się doskonale do ciast, naleśników, deserów, makaronu ryżowego, klusek, pierogów. Wykorzystuje się ją również do zagęszczania sosów i zup. Mąka ryżowa jest mniej kleista niż mąka pszenna. Nadaje daniom delikatną słodycz oraz lekkość.