Filtruj według

Dostawcy

No supplier

Strączkowe

Warzywa strączkowe to przede wszystkim soja, soczewica czy ciecierzyca. Ich różnorodne zastosowanie sprawia, że świetnie sprawdzą się jako składnik drugiego dania, sałatki jak również różnego rodzaju past kanapkowych. Dla osób lubiących szybkie danie polecamy ciecierzycęsoczewicę i soję w wersji konserwowej, których nie potrzeba gotować.

Strączkowe

Aktywne filtry:

Ciecierzyca 300 g WITPAK

4,90 zł

Ciecierzyca firmy Witpak doskonale nadaje się do przygotowywania różnego rodzaju past (w szczególności humusu), zup, dań jednogarnkowych czy sałatek. Z tej rośliny strączkowej można przygotować kotlety, pasztety czy farsz. Wspaniale komponuje się z wieloma przyprawami oraz mięsem, makaronem, kaszą czy warzywami. Jest także jednym z głównych składników potraw na diecie wegańskiej.

Fasola Azuki BIO 400 g NATURAVENA

9,40 zł

Pyszna fasola azuki należąca do grupy roślin strączkowatych, które cenione są przede wszystkim przez wegan i wegetarian. Ta czerwona fasola firmy Naturavena posiada bardzo uniwersalne zastosowanie – jest bazą dla wielu potraw, jak również dodatkiem do ryżu, warzyw czy sałatek.

Fasola Mung BIO 400 g NATURAVENA

10,40 zł

Pyszna fasola mung należąca do grupy roślin strączkowatych, które cenione są przede wszystkim przez wegan i wegetarian. Fasola Mung firmy NaturaAvena świetnie komponuje się z azjatyckimi przyprawami i dodatkami. Może stanowić także bazę do dań – zup czy kotletów oraz być dodatkiem do sałatek czy gulaszu.