Makaron fettuccine z zielonej soi i quinoi EKO 200 g MAXSPORT
  • Makaron fettuccine z zielonej soi i quinoi EKO 200 g MAXSPORT

Makaron fettuccine z zielonej soi i quinoi EKO 200 g MAXSPORT

Ilość
W magazynie

Makaron fettuccine z zielonej soi i quinoi

masa netto: 200 g

Maxsport

Ekologiczne zielone fettuccine soi i quinoi o wysokiej zawartości białka. Produkt bezglutenowy i ekologiczny. Produkt bezglutenowy i ekologiczny. Spaghetti z czerwonej fasoli firmy MaxSport to idealny produkt, dla klientów, którzy chcą pełnowartościowego makaronu z niskim indeksem glikemicznym. Produkowany jest z soi, ma wysoką zawartość białka, jest bezglutenowy i bez laktozy. Makaron Protein Pasta został poddany testowi jakości CEFF i jest certyfikowany bez niebezpiecznej chemii, nie zawiera więc „szkodliwych E“. Ten wegetariański makaron świetnie sprawdzi się jako dodatek do sosów warzywnych dla osób prowadzących aktywny styl życia.

Przygotowanie:

Dodaj makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody i pozwól mu gotować przez 6-8 minut. Odcedź makaron w durszlaku. Ciesz się makaronem z ulubionym sosem lub pesto lub dodaj go do zup i dań z warzyw. Idealny również jako danie obiadowe.

Składniki:

soja 95% *, komosa ryżowa 5%

*z rolnictwa ekologicznego

Może zawierać soję.

Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu z dala od ciepła w temperaturze 10-25° C

Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:


wartość energetyczna

1399 kJ / 334 kcal

tłuszcz

7,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone

1,5 g

węglowodany

18,8 g

w tym cukry

7 g

błonnik

19,4 g

białko

38 g

sól

0 g

Dystrybutor:

MAX SPORT, s.r.o., Mlynské Luhy 76/A, 821 05 Bratislava Slovakia

2019-02-05
Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: