

Baton Frupp Malina
masa netto: 10 g
producent: Celiko
FRUPP to pierwszy, dostępny na rynku produkt otrzymany ze świeżych owoców w postaci chrupiącego batonika. FRUPP to lekki, liofilizowany batonik. Baton zawiera tylko 35-37 kcal, dlatego jest pyszną alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek. FRUPP to smaczna i zdrowa przekąska. Produkt bezglutenowy.
Składniki:
maliny (31%), trehaloza, cukier, maltodekstryna, koncentrat soku jabłkowego 5%, substancja żelująca: pektyny
Na terenie zakłady obecne są: mleko, soja, orzeszki ziemne i orzechy laskowe
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna |
1552 kJ/ 367kcal |
białko |
3,8 g |
węglowodany |
79 g |
w tym cukry |
65 g |
tłuszcz |
0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
sól |
0,03 g |
błonnik |
15 g |
Celiko S.A.
Św. Antoniego 71
61-359 Poznań