

Ciastka kokoski bezglutenowy
masa netto: 130 g
producent: Bezgluten
Kokoski to pyszne ciastka kokosowe, które świetnie nadają się jako słodka przekąska. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Skład produktu:
mąka kukurydziana , margaryna (oleje roślinne/palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowoutwardzony palmowy/w zmiennych proporcjach, woda, emulgatort mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, barwnik, annato), skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier, syrop glukozowy, skrobia kukurydziana wiórki kokosowe (4%)(zawiera dwutlenek siarki), skrobia ryżowa, mleko pełne w proszku, olej roślinny (rzepakowy), mąka kokosowa , emulgatory mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca ,guma guar, aromat, substancja spulchniającą ,węglany sodu.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
2160 KJ / 517 kcal |
tłuszcz |
28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
12,5 g |
węglowodany |
62 g |
w tym cukry |
12 g |
błonnik |
1,9 g |
białko |
3,2 g |
sól |
0,11 g |
Producent:
Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych „Bezgluten” S.C Mariusz Koczwara, Magdalena Stefanik, Posądz 128, 23-104 Koniusza K. Krakowa