

Czekolada biała z algami i solą morską bez dodatku cukru
masa netto: 75 g
producent: Torras
Niepowtarzalne połączenie białej czekolady z algami i solą morskąto wyjątkowa przekąska o zbilansowanym smaku. Czekolady marki Torras to produkty bezcukrowe z oryginalnymi dodatkami, co sprawie , że są niepowtarzalne. Dodatkowym ich walorem jest brak glutenu.
Składniki:
substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, inulina, chlorella <2%, czarna sól morska <2%, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Informacja alergiczna: produkt zawiera mleko (w proszku) i soję oraz może zawierać śladowe ilości orzechów.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
1907 kJ/460 kcal |
białko |
6 g |
węglowodany |
58 g |
w tym cukry |
9 g |
tłuszcz |
31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
19 g |
sól |
5 g |
błonnik |
1 g |
Mercatare Michał Zbyszewski, ul. Skawińska 25 lok 5, 31-066 Kraków