

Kakao ekologiczne
masa netto: 150 g
Biolife
Ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych deserów. Świetnie sprawdzi się także do przygotowania napoju na bazie mleka.
Składniki:
kakao ekologiczne 100%
Produkt może zawierać sezam, orzechy, soję, orzechy oraz gluten.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1343 kJ / 322 kcal |
tłuszcz |
12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
7 g |
węglowodany |
14 g |
w tym cukry |
0,9 g |
białko |
20,4 g |
sól |
0,02 g |
BioLife Sp. z o.o., ul. Miodowa 17, 17-100 Bielsk-Podlaski