FRANK&OLI Protein Brownie Czekolada i Orzech Nerkowca bez glutenu 50g

Ilość
W magazynie

CIASTKO BEZGLUTENOWE BROWNIE Z ORZECHAMI NERKOWCA
Masa netto: 50g
Producent: FRANK&OLI

Proteinowe ciastko czekoladowe z orzechami nerkowca.

Składniki:
błonnik z korzenia cykorii, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) zawierający 80% białka 15%, kakao 11%, czekolada 11% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy nierafinowany, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, orzechy nerkowca 8%, cukier trzcinowy nierafinowany, bezglutenowe płatki owsiane, olej rzepakowy, naturalny aromat, substancja spulchniająca: wodorowęglan sody, sól himalajska

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1792kJ/431kcal
Tłuszcz:23g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:9,3g
Węglowodany:29g
w tym cukry:25g
Błonnik:21g
Białko:18g
Sól:0,68g
FRANK&OLI
5900316552017
2022-02-08

Opis

Bez glutenu
TAK
SuperFood
TAK
Vege
TAK
Z natury
TAK
Producent
Frank&Oli

Specyficzne kody

Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: