

Mąka z ciecierzycą bezglutenowa
masa netto: 400 g
producent: Incola
Mąka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale zastępuje mąkę pszenną . Produkt bogaty w białko o lekko orzechowym smaku. Doskonały do dań gotowanych , smażonych czy pieczonych.
Składniki:
mąka z ciecierzycy
Produkt wolny od alergenów pokarmowych.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
1620 kJ / 387 kcal |
tłuszcz |
6,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
węglowodany |
57,8 g |
w tym cukry |
10,8 g |
błonnik |
10,8 g |
białko |
22,4 g |
sól |
22,4 g |
GFS Poland Sp. zo.o, 43-300 Bielsko-Biała, ul. Komorowicka 110