

Mąka migdałowe BIO
masa netto: 250 g
Biolife
Mąka migdałowa BIO idealnie sprawdzi się podczas zagęszczania sosów i zup. Stanowi alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa. Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Posiada delikatny, słodki smak. Jest bardzo sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Stanowi alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Składniki:
mąka migdałowa ekologiczna 100%
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, sezam, soję.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
2478 kJ / 590 kcal |
Tłuszcz |
52,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4 g |
węglowodany |
8,8 g |
w tym cukry |
4,6 g |
białko |
21,4 g |
sól |
0,05 g |
BioLife Sp. z o.o., ul. Miodowa 17 , 17-100 Bielsk Podlaski
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 10 sztuk