

Brownie Mieszanka na ciasto
masa netto: 300 g
Celiko
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
czekoladowy smak
odpowiedni dla
wegan
łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut
produkt
bezglutenowy
Składniki;
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; aromat, sól.
Może zawierać: mleko i ich pochodne.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. .
Kraj pochodzenia:
w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1556 kJ / 367 kcal |
Tłuszcz |
1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,9 g |
węglowodany |
82 g |
w tym cukry |
52 g |
Błonnik |
6,0 g |
Białko |
3,9 g |
Sól |
0,48 g |
Producent;
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 10 szt