

Ciasto bezglutenowe drożdżowe
masa netto: 200 g
producent: Celiko
Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych – ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.
Składniki:
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól
Może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt bezglutenowy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna |
1496 kJ/ 357 kcal |
białko |
1,5 g |
węglowodany |
85 g |
w tym cukry |
20 g |
tłuszcz |
0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
sól |
0,27 g |
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań