

Makarony „Gospodyni” 5-cio jajeczne domowe – tradycyjnie wałkowane, makaron orkiszowy świderki
masa netto: 250 g
producent: Reno
Makaron orkiszowy produkowany jest wyłącznie z naturalnych produktów, świeżych jaj. Produkowane są tradycyjną metodą i ręcznie pakowane.
Przygotowanie:
zagotować nie mniej jak 2 litry wody, wrzątek osolić, wsypać makaron i delikatnie mieszając gotować 4 – 5 minut. Odcecić i przelać zimną wodą.
Składniki:
mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista typ 1850, woda
Zawiera gluten, może zawierać śladowe ilości jaj
Wartość odżywcza w 100ml produktu:
Wartość energetyczna |
1457 kJ/345 kcal |
białko |
17 g |
węglowodany |
60,3 g |
tłuszcz |
1,7 g |
Reno, ul. Średnia 299, 43-384 Jaworze