Makaron Spaghetti 500 g BEZGLUTEN
  • Makaron Spaghetti 500 g BEZGLUTEN

Makaron Spaghetti 500 g BEZGLUTEN

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Makaron spaghetti bezglutenowy

masa netto: 500 g

producent: Bezgluten

Makaron Spaghetti to włoski makaron do przygotowania pysznych dań tamtejszej kuchni. Polecamy szczególnie z sosem Bolognese lub Carbonara utworzy pyszne i pożywne danie. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Sposób przygotowania:

Zagotować 1 l osolonej wody. Do wrzącej wody wkładać stopniowo makaron, w miarę wiotczenia zanurzonej części. Wymieszać, aby makaron nie przywarł do dna. Gotować 8-10 minut.

Skład produktu:

mąka kukurydziana ,mąka ryżowa,emulgatory mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna

1518KJ / 358kcal

tłuszcz

1,5g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,6g

węglowodany

79g

w tym cukry

0,6g

błonnik

1,7g

białko

6,2g

sól

0,01g

 

2018-03-05

Opis

Producent
Bezgluten
Masa / Pojemność
500 g
Bezglutenowy
Tak
Nowy produkt