

Makaron z 12 jaj przepiórczych wstążka gruba
masa netto: 500 g
Pasta Speciale
Makarony te wykonywane z naturalnych, najwyższej jakości składników , to połączenie rewelacyjnego smaku, koloru i fantazyjnych kształtów. Niezbędny dodatek kulinarny w każdym domu. Zachęcamy Państwa do zakupu produktów marki Pasta Speciale.
Sposób przygotowania:
Na 100g makaronu użyć 1 litr wody. Gdy woda zawrze należy wrzucić makaron.
Od czasu do czasu
zamieszać. Gotować 2-4 minut.Następnie odcedzić.
Składniki;
mąka pszenna makaronowa, 12 przepiórczych jaj (10%) na 1 kg mąki, woda, przyprawa: kurkuma
Warunki przechowywania:
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Kraj
pochodzenia:
w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1528 kJ / 361 kcal |
Tłuszcz |
2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,8 g |
Węglowodany |
70 g |
w tym cukry |
3,6 g |
Błonnik |
3,3 g |
Białko |
14 g |
Sól |
0,06 g |
Producent;
VIVI Polska Sp. z o.o SP. K. , Al. Sadowa 41 a, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 10 szt