

Liofilizowane owoce Malina
masa netto: 15 g
Frupp
Malina liofilizowana FRUPP to naturalna, smaczna przekąska dla osób dbających o zdrowie. Stanowi alternatywę dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek. Jest także znakomitym dodatkiem do deserów, ciast, jogurtów czy napojów. Dzięki liofilizacji w owocach zostały zachowane wartości odżywcze
Liofilizowana malina FRUPP to naturalny produkt, który nie zawiera jakichkolwiek dodatków, barwników i konserwantów. To wyjątkowa i smaczna przekąska dla osób dbających o zdrowie, marzących o pięknej i smukłej sylwetce oraz prowadzących aktywny tryb życia. Ze względu na atrakcyjne i wygodne opakowanie stanowi wyjątkową alternatywę dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek. Liofilizowane owoce FRUPP to również znakomity dodatek do deserów, ciast, jogurtów czy napojów. Są one produkowane z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Chrupiące, pyszne i pożywne owoce. Intensywny aromat i smak maliny. 100% owoców. Produkt bezglutenowy.
Do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Składniki:
liofilizowana malina
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
1329 kJ / 318 kcal |
tłuszcz |
4,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
węglowodany |
38 g |
w tym cukry |
31 g |
błonnik |
46 g |
białko |
8,4 g |
sól |
0,02 g |
Producent:
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań