

Chleb bezglutenowy świeży z maczkiem
masa netto: 350 g
producent: Incola
Składniki:
skrobia, woda, zakwas, olej rzepakowy, błonnik roślinny, białko kurze (jaja), mąka (ryżowa pełnoziarnista), cukier, drożdże, mak (1,3%), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksy-metyloceluloza), substancja nawilżająca (gliceryna), sól jodowana, aromat naturalny.
Może zawierać śladowe ilości orzechów pekan.
Przechowywać w temperaturze od 14-21 stopni, z dala od źródła i promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
992 kJ / 236 kcal |
tłuszcz |
9,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,6 g |
węglowodany |
31,0 g |
w tym cukry |
3,0 g |
błonnik |
6,1 g |
białko |
3,4 g |
sól |
1,3 g |
GFS Poland Sp. z o.o, 43-300 Bielsko-Biała, ul. Komorowicka 110