Bułki Ciabatta 200 g BEZGLUTEN
  • Bułki Ciabatta 200 g BEZGLUTEN

Bułki Ciabatta 200 g BEZGLUTEN

Ilość
W magazynie

Bułki Ciabatta bezglutenowe

masa netto: 200 g

producent: Bezgluten

Ciabatta to popularny rodzaj włoskiego pieczywa. Smaczne, miękkie bułki to przysmak dla starszych amatorów pieczywa. Idealnie nadaje się na smakowite kanapki. Są odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. Bez skrobi pszennej ,bez laktozy.

Skład produktu:

woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, olej roślinny (rzepakowy) drożdże piekarnicze cukier, dekstroza, białko grochu, substancje zagęszczające, guma guar, guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik ”Psyllium”, sól , mąka słonecznikowa, substancja utrzymująca wilgoć, glicerol

Pakowany w atmosferze ochronnej.

Warunki przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna

1143 KJ / 271kcal

tłuszcz

5,6g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,6g

węglowodany

49g

w tym cukry

3,4g

błonnik

5,4g

białko

3,5g

sól

1,12g

 

2018-03-02

Opis

Producent
Bezgluten
Masa / Pojemność
200 g
Bezglutenowy
Tak
Bez laktozy / mleka
Tak
Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: