

Chleb VITALFIT jasny bezglutenowy
masa netto: 200 g
producent: Incola
Składniki:
Zakwas (mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczna, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier inwertowany, białko kurze (jaja), drożdże, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, kminek.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Może zawierać orzechy pekan i białka mleka.
Przechowywać w temperaturze od 14-21 stopni, z dala od źródła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
1164 kJ /279 kcal |
tłuszcz |
12,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,1 g |
węglowodany |
31,3 g |
w tym cukry |
2,1 g |
błonnik |
11 g |
białko |
4,8 g |
sól |
1,78 g |
GFS Poland Sp. z o.o, 43-300 Bielsko-Biała, ul. Komorowicka 110