

Bułka Kajzerka bezglutenowa bez laktozy
masa netto: 120 g (2x 60g)
Incola
Bułka kajzerka firmy Incola to wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bezlaktozowa bułeczka, oprószona suto mąką. Idealnie nadają się na smakowite kanapki i inne przekąski. Bułkę można spożywać bezpośrednio lub po podgrzaniu, dzięki czemu staje się chrupiąca. Bułka kajzerka to produkt odpowiedni dla wegetarian oraz osób na diecie bezglutenowej. Niska zawartość tłuszczów nasyconych Bez Pszenicy, Bez Soi, Bez Mleka.
Przygotowanie:
Bułka do bezpośredniego spożycia lub podgrzania w piekarniku. 180C przez 3 minuty.
Składniki:
woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko kurze (jajka), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (psylium), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 14-21 stopni C z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
11901 kJ /283 kcal |
tłuszcz |
7,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,5 g |
węglowodany |
47,9 g |
w tym cukry |
1,8 g |
błonnik |
2,7 g |
białko |
3,8 g |
sól |
2 g |
Producent:
GFS Poland Sp. z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała