

Chleb zwyczajny ze słonecznikiem
masa netto: 300 g
Bezgluten
Bezglutenowy Chleb zwyczajny ze słonecznikiem Bezgluten jest dobrym uzupełnieniem diety osób, które ograniczają gluten. Bezglutenowe kromki to smaczna alternatywa dla tradycyjnego pieczywa, a ziarna słonecznika dodają chrupkości i smaku. Bezglutenowy Chleb zwyczajny ze słonecznikiem Bezgluten to produkt wegański, pakowany w atmosferze ochronnej, dla zachowania świeżości, świetny do przygotowania kanapek oraz dodatek do innych dań.
W produkcie brak alergenów, na zakładzie używamy: skrobię pszenną bezglutenową, owies bezglutenowy, mleko, jaja, łubin, soję, sezam, seler, gorczyca oraz orzechy arachidowe.
Składniki;
woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, ziarno słonecznika (5,4%), olej rzepakowy, simię lniane (2,7%), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; drożdze, cukier, błonnik z babki jajowatej, sól
Warunki przechowywania:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1078 kJ / 257 kcal |
tłuszcz |
7,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,8 g |
Węglowodany |
40 g |
w tym cukry |
1,9 g |
Błonnik |
6,2 g |
Białko |
3,3 g |
Sól |
1,10 g |
Producent;
Bezgluten śp. z o.o 32-104 Koniusza, Posądza 128
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 10 szt