

Bułki wieloziarniste bez dodatku cukru
masa netto: 180 g
Bezgluten
Bezglutenowe Bułki wieloziarniste Bezgluten bez dodatku cukru – smaczne i pożywne pieczywo bez glutenu, z dodatkiem chrupiących ziaren. Przed podaniem warto podgrzac je kilka minut w piekarniku. Bezglutenowe Bułki wieloziarniste bez dodatku cukru to produkt bezglutenowy. Doskonały sposób na kanapki w diecie bez glutenu, na słodko i wytrawnie.
Składniki;
woda, skrobie (kukurydziana, ryżowa), mąki (ryżowa, jaglana), olej rzepakowy, ziarna (5,4%) (słonecznika, siemienia lnianego, czarnuszki), pasta daktylowa, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, sól, błonnik z babki jajowatej, ekstrakt jabłkowy.
w zakładzie przetwarzane są owies bezglutenowy,
skrobia pszenna bezglutenowa, jaja, mleko, sezam,
łubin, orzechy arachidowe, soja, seler.
Warunki
przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1242 kJ / 295 kcal |
tłuszcz |
8,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,9 g |
Węglowodany |
49 g |
w tym cukry |
2,9 g |
Błonnik |
5,3 g |
Białko |
3,5 g |
Sól |
1,3 g |
Producent;
Bezgluten sp. z o.o. Posądza 128 32-104 Koniusza
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 9 szt