Biszkopty w belgijskiej czekoladzie bez cukru
Masa netto: 80g
Producent: Bezgluten
Biszkopty w belgijskiej czekoladzie bez cukru to produkt bezglutenowy. Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Biszkopty w belgijskiej czekoladzie są idealną słodką przekąską. Można je podać dzieciom oraz dorosłym. Świetnie współgrają z bezglutenowymi ciastkami bez dodatku cukru oraz bezglutenowymi markizami z nadzieniem toffi.
Składniki:
biszkopt (50%): jaja, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), substancja słodząca: maltitol; olej rzepakowy, maltodekstryna, błonnik bambusowy, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; substancja zagęszczająca: guma guar; czekolada deserowa (50%): miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Masa netto: 80g
Producent: Bezgluten
Biszkopty w belgijskiej czekoladzie bez cukru to produkt bezglutenowy. Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Biszkopty w belgijskiej czekoladzie są idealną słodką przekąską. Można je podać dzieciom oraz dorosłym. Świetnie współgrają z bezglutenowymi ciastkami bez dodatku cukru oraz bezglutenowymi markizami z nadzieniem toffi.
Składniki:
biszkopt (50%): jaja, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), substancja słodząca: maltitol; olej rzepakowy, maltodekstryna, błonnik bambusowy, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; substancja zagęszczająca: guma guar; czekolada deserowa (50%): miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1774 kJ / 426 kcal |
Białko: | 7,4 g |
Węglowodany: | 54 g |
w tym cukry: | 0,2 g |
Tłuszcz: | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 14 g |
Sól: | 0,16 g |
Błonnik: | 5,5 g |