

Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy
masa netto: 190 g
Helcom
Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy firmy Helcom to smakowita porcja zdrowego, bezglutenowego białka, idealna dla wegan i wegetarian. Gotowana soczewica oraz czerwona fasola z dodatkiem pomidorów to smakowity dodatek do kanapek, tostów i krakersów. Można smarować nią grzanki, kanapki, tosty i przygotować z nich pyszne śniadanie. Świetnie sprawdzi się jako dip lub przystawka oraz farsz pierogów, naleśników i tortilli. Pasta bakłażanowa nie zawiera glutenu i jest idealną propozycją dla wegan i wegetarian.
Pasty marki Helcom produkowane są z dobrej jakości składników. Nie posiadają konserwantów, aromatów, barwników ani zagęstników. Pasty pakowane są w małe, szklane słoiczki z metalową nakrętką.
Składniki:
fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól
Charakterystyczna ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość wyrobu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
493 kJ / 188 kcal |
tłuszcz |
5,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
węglowodany |
9,1 g |
w tym cukry |
1,2 g |
błonnik |
6,3 g |
białko |
5,6 g |
sól |
0,83 g |
Dystrybutor:
Greek Trade Sp. Z o.o., ul. Tadeusza Śliwiaka 14, 30-797 Kraków
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk