Panko Bułka tarta typu japońskiego 200g MR. MING

Ilość
W magazynie

Ocet ryżowy do Panko
Masa netto: 200g
Producent: Mr Ming

Panko to bułka tarta typu japońskiego przy­go­to­wy­wana z chleba, uży­wana w kuchni azja­tyc­kiej jako panierka do dań sma­żo­nych. Panko ma formę cien­kich płat­ków, co sprawia, że jest lżej­sza i bar­dziej chrupka. Panko nie traci swo­jej wyjąt­ko­wej konsystencji, natomiast idealnie przej­muje smak i aro­mat panierowanych i przyprawianych potraw. Nawet niewielka ilość chilli, pie­przu czy soli mogą zapew­nić dosko­nałe obra­mo­wa­nie sma­żo­nym pro­duktom. Panko doskonale pasuje do kurczaka, ryb czy owoców morza. W prze­ci­wień­stwie do znanych w Europie rodza­jów bułki tar­tej, Panko absor­buje dużo mniej tłusz­czu! Dzięki temu potrawy przy­go­to­wy­wane z Panko uznawane są zdrow­sze i dużo mniej kalo­ryczne

Składniki:
Mąka pszenna, woda, drożdże, sól

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1576kJ/372kcal
Tłuszcz:1,6 gg
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,6 g
Węglowodany:74 g
w tym cukry:3,5 g
Białko:14 g
Sól:0,4 g


CAMPIÓ FOOD Sp.z o.o, ul. Kartuska 255 A, 80-125 Gdańsk
MR. MING
5906742687217
2022-02-08

Opis

Z natury
TAK
Producent
Mr. Ming

Specyficzne kody

Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: