

Fasola Kidney BIO
masa netto: 400 g
Biolife
Ekologiczna Fasolka Kidney Biolife zazwyczaj używana jest jako dodatek do zup, sosów, sałatek. Popularna w kuchni amerykańskiej i meksykańskiej. Główny składnik popularnego CHILLI CON CARNE. Fasolka Kidney BIO ma czerwony kolor i delikatny smak. Często używana jako dodatek do zup, sosów, sałatek. Popularna w kuchni amerykańskiej i meksykańskiej.
Przygotowanie:
Przed ugotowaniem namaczać co najmniej 12 godzin. Gotować do uzyskania miękkości.
Składniki:
fasolka Kidney ekologiczna 100%
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów i produktów zawierających gluten.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1170 kJ / 279 kcal |
Tłuszcz |
0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,1 g |
węglowodany |
29 g |
w tym cukry |
2,2 g |
białko |
26 g |
sól |
0,06 g |
BioLife Sp. z o.o., ul. Miodowa 17 , 17-100 Bielsk Podlaski
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk