

Fasola Mung BIO
masa netto: 400 g
Biolife
Ekologiczna fasolka mung Biolife to znakomity dodatek do zup, kasz oraz sałatek w postaci kiełków. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka roślinnego. Znakomita jako dodatek do zup, kasz oraz sałatek w postaci kiełków. Fasolka mung BIO to wspaniały ododatek do sałatek, kanapek i dań obiadowych po wykiełkowaniu lub ugotowaniu.
Przygotowanie:
Fasolkę należy moczyć przez kilka godzin przed ugotowaniem, następnie gotować na małym ogniu około 35 min.
Składniki:
fasolka mung ekologiczna 100%
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, orzechów i produktów zawierających gluten.
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1332 kJ / 316 kcal |
Tłuszcz |
1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,1 g |
węglowodany |
44 g |
w tym cukry |
6,6 g |
białko |
24 g |
sól |
0,04 g |
BioLife Sp. z o.o., ul. Miodowa 17 , 17-100 Bielsk Podlaski
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6 sztuk