

Syrop z pigwowca
objętość netto: 500 ml
Polska Róża
Syrop z pigwowca firmy Polska Róża to pasteryzowany syrop na bazie owoców pigwy. Syrop z pigwowca ma intensywny, naturalny smak i zapach. Polecany jako dodatek do herbaty, deserów bądź jako smaczny napój po rozcieńczeniu z wodą. Syrop przygotowany na bazie soku tłoczonego ze świeżych owoców.
Syropy firmy Polska Róża wytwarzane są wyłącznie ze świeżych owoców wg tradycyjnej receptury. Nie dodajemy żadnych konserwantów, barwników, aromatów ani dodatków chemicznych. Nasze syropy dzięki wysokiej zawartości naturalnych soków (od 35 % - nawet 60 %) zachowują oryginalny smak i zapach świeżych owoców.
Składniki:
cukier, sok z pigwowca (40 %)
Produkt pasteryzowany. Produkt może się rozwarstwiać. Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców.
Produkt przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodowce. Spożyć w ciągu 30 dni.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu - przed dokonaniem zakupu zapytaj nas o kraj pochodzenie produktu lub zobacz na etykiecie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna |
1175 kJ / 281 kcal |
tłuszcz |
0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
węglowodany |
67,8 g |
w tym cukry |
62,2 g |
białko |
0,2 g |
sól |
<0,01 g |
Producent:
Polska Róża Ernest Michalski Sp.zo.o., ul. Rakowiecka 36 lokal 243, 02-532 Warszawa
Zakład Produkcyjny Falenty Nowe , ul. Róży 5, 05-090 Raszyn