Ciasteczko Protein Cookie Brownie bez glutenu 50g FRANK&OLI

Ilość
W magazynie

CIASTKO BROWNIE PROTEINOWE CZEKOLADA KAKAO WEGAŃSKIE BEZGLUTENOWE BEZ DODATKU CUKRÓW
Masa netto: 50g
Producent: FRANK&OLI

Ciastko Brownie Proteinowe Czekolada Kakao Wegańskie bez dodatku cukrów bezglutenowe marki Frank&Oli to pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z inuliną, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, płatkami owsianymi i kakao. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy.

Składniki:
Błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1703 kJ / 410 kcal
Tłuszcz:22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:13 g
Węglowodany:32 g
w tym cukry:6 g
Błonnik:24 g
Białko:8,8 g
Sól:0,98 g
FRANK&OLI
5900316552178
2022-02-08

Opis

Bez glutenu
TAK
SuperFood
TAK
Vege
TAK
Z natury
TAK
Producent
Frank&Oli

Specyficzne kody

Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Theme Options

Theme color
Tło obrazu: