Kakao BIO
Masa netto: 150g
Producent: BioLife
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych. Kakao BIO to znany prawie wszystkim dodatek do deserów, napojów oraz główny składnik czekolady. Nieoceniony smak oraz aromat znany od tysięcy lat.
Składniki:
kakao ekologiczne 100%
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, orzechów i produktów zawierających gluten.
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17
Masa netto: 150g
Producent: BioLife
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych. Kakao BIO to znany prawie wszystkim dodatek do deserów, napojów oraz główny składnik czekolady. Nieoceniony smak oraz aromat znany od tysięcy lat.
Składniki:
kakao ekologiczne 100%
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, orzechów i produktów zawierających gluten.
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17