MOGU MOGU Napój mango
Masa netto:320ml
Producent: MOGU MOGU / SAPPE
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Składniki:
woda, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), cukier, fruktoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), mleczan wapnia (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), guma gellan (stabilizator), karoteny (barwnik naturalny).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia:Thailandia
Producent: Sappe public company ltd 71 ramkhamhaeng rd. Huamark. Bbk 10240
Masa netto:320ml
Producent: MOGU MOGU / SAPPE
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Składniki:
woda, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), cukier, fruktoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), mleczan wapnia (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), guma gellan (stabilizator), karoteny (barwnik naturalny).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 36kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Węglowodany: | 9 g |
W tym cukry: | 8 g |
Błonnik: | 0,6 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0,09 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia:Thailandia
Producent: Sappe public company ltd 71 ramkhamhaeng rd. Huamark. Bbk 10240
8850389113257
2024-05-23
Specyficzne kody
Nowy produkt