Kombucha BIO Mango + Maracuja
Masa netto:330 ml
Producent: Cruz Croup
mieszanka owoców z Ameryki Południowej. Słodycz rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów mango przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui,
Składniki:
Filtrowana woda, bio fermentowana herbata (woda, bio glukoza, bio fruktoza, bio herbata, bio ocet jabłkowy, kultury kombuchy), bio pulpa z mango, bio sok z marakui nfc, nierafinowany bio cukier trzcinowy, dwutlenek węgla.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Magazyn suchy wilgotność: 40-80% temp. min. 1 stopien temp. Maksymalna 29 stopni cencjusza
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Cruz Group Wenecjańska 7/104, 61-101 Poznań
Masa netto:330 ml
Producent: Cruz Croup
mieszanka owoców z Ameryki Południowej. Słodycz rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów mango przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui,
Składniki:
Filtrowana woda, bio fermentowana herbata (woda, bio glukoza, bio fruktoza, bio herbata, bio ocet jabłkowy, kultury kombuchy), bio pulpa z mango, bio sok z marakui nfc, nierafinowany bio cukier trzcinowy, dwutlenek węgla.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 22 kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 4,5g |
W tym cukry: | 4,4g |
Błonnik: | 0g |
Białko: | 0g |
Sól: | 0g |
Magazyn suchy wilgotność: 40-80% temp. min. 1 stopien temp. Maksymalna 29 stopni cencjusza
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Cruz Group Wenecjańska 7/104, 61-101 Poznań
5902768514186
2024-06-17
Opis
- Produkt ekologiczny
- TAK
- Z natury
- TAK
Specyficzne kody
Nowy produkt