Olej z zarodków rzepaku do smażenia
Masa netto: 500 ml
Producent: Olandia
Specjalistyczny ekologiczny olej rzepakowy do smażenia, który spełnia najwyższe wymagania temperaturowe i smakowe. Wytłoczony z odmian rzepaku powstałych w wyniku naturalnej hodowli nasion charakteryzujących się wysoką zawartością kwasów jednonienasyconych w postaci kwasu oleinowego odpornego na wysoką temperaturę. Dzięki szczególnie łagodnemu smakowi nie wpływa na smak pieczonych potraw. Nadaje się do smażenia mięsa, frytek i innych produktów w głębokim tłuszcz
Spożywać bezpośrednio lub jako dodatek do potraw.
Składniki:
Ekologiczny olej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Masa netto: 500 ml
Producent: Olandia
Specjalistyczny ekologiczny olej rzepakowy do smażenia, który spełnia najwyższe wymagania temperaturowe i smakowe. Wytłoczony z odmian rzepaku powstałych w wyniku naturalnej hodowli nasion charakteryzujących się wysoką zawartością kwasów jednonienasyconych w postaci kwasu oleinowego odpornego na wysoką temperaturę. Dzięki szczególnie łagodnemu smakowi nie wpływa na smak pieczonych potraw. Nadaje się do smażenia mięsa, frytek i innych produktów w głębokim tłuszcz
Spożywać bezpośrednio lub jako dodatek do potraw.
Składniki:
Ekologiczny olej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 3700 KJ /900 kcal |
Tłuszcz: | 100 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6,9 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: | 77,7 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: | 15,4 g |
Węglowodany: | 0 g |
w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0 g |