Pasta podgrzybkowa vege
Masa netto:180 g
Producent: Devaldano
Wegańska pasta podgrzybkowa to pyszny i wysokiej jakości dodatek do pieczywa i przekąsek.Jest to produkt o naturalnym składzie bez żadnych polepszaczy.Pasta grzybowa wyprodukowana poprzez kutrowanie pestek słonecznika, kruszu podgrzybka brunatnego mrożonego, cebuli smażonej, pieczarki świeżej z dodatkiem ziół i przypraw. Produkt pakowany w szklane słoje, poddany procesowi sterylizacji.
Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumenckich z wyjątkiem niemowląt i osób posiadających specjalne zalecenia dietetyczne.
Składniki:
Podgrzybek brunatny 31%, olej słonecznikowy, cebula smażona, woda, pestki słonecznika, pieczarka 7,75%, por, sól, przyprawy.
Nie zawiera alergenów.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1144 kJ/277 kcal |
Tłuszcz: | 23 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,5 g |
Węglowodany: | 4,1 g |
W tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | |
Białko: | 4,8 g |
Sól: | 0,84 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Kraj pochodzenia: UE, Białoruś, Ukraina
Producent: BACCA FOOD SOLUTIONS AND INNOVATIONS Sp. z.o.o Drawski Młyn, ul. Dworcowa 1B 64-733 Drawski Młyn
5904378887964
2024-10-31
Specyficzne kody
Nowy produkt