CUKIER WANILINOWY BEZ GLUTENU
Masa netto: 32g
Producent: Celiko
Cukier Wanilinowy bezglutenowy marki Celiko to produkt, który stosuje się do wypieków w celu dodania wyjątkowego waniliowego aromatu i posmaku do ciast, deserów, a także napojów. Najczęściej jest wykorzystywany jako główny składnik do ucierania mas i produkcji domowych lodów waniliowych.
Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.
Produkt bezglutenowy (PL-064-019).
Składniki:
cukier, aromat: etylowanilina.
Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy ziemne i laskowe.
Masa netto: 32g
Producent: Celiko
Cukier Wanilinowy bezglutenowy marki Celiko to produkt, który stosuje się do wypieków w celu dodania wyjątkowego waniliowego aromatu i posmaku do ciast, deserów, a także napojów. Najczęściej jest wykorzystywany jako główny składnik do ucierania mas i produkcji domowych lodów waniliowych.
Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.
Produkt bezglutenowy (PL-064-019).
Składniki:
cukier, aromat: etylowanilina.
Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy ziemne i laskowe.