Cukier kokosowy to mniej popularna alternatywa dla białego cukru. Dzięki podobnemu poziomowi słodyczy i możliwości podgrzewania z powodzeniem może być użyty przy wypiekach. Jego karmelowy zapach i smak sprawi, że nasza kawa czy herbata staną się wyjątkowym napojem. Składniki: cukier z palmy kokosowej 100%
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, owsa, jęczmienia), orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona sezamu.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:
1590 kJ/380 kcal
Tłuszcz:
0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
0,4 g
Węglowodany:
93,4 g
w tym cukry:
91,5 g
Błonnik:
1,9 g
Białko:
1,1 g
Sól:
0 g
Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu.
WITPAK sp. z o.o. sp.k. ul. Chałubińskiego 13 25-619 Kielce