Leczo po węgiersku [480g]
Masa netto:480
Producent: Szubryt
Produkt garmażeryjny sterylizowany warzywno mięsny z kiełbasą. Idealna propozycja na obiad lub kolację.
Podawać na ciepło
Składniki:
Woda, warzywa 28% (papryka, cukinia, czosnek), mięso wieprzowe 14%, kiełbasa wieprzowo-wołowa, wędzona, parzona 12% [mięso wieprzowe 67%, woda, mięso wołowe 9%, skrobia, sól, błonnik sojowy, przyprawy, białka mleka (łącznie z laktozą), stabilizator E451, substancje zagęszczające: E417, E415, przeciwutleniacze: E316, E300, glukoza, aromaty, barwnik: E120, ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku E621, hydrolizat białka sojowego, regulatory kwasowości: E575, E325, substancje konserwujące: E262, E250.], koncentrat pomidorowy 6%, cebula smażona na tłuszczu wieprzowym 5%, sól, warzywa suszone (marchew, pasternak, cebula, por, natka selera, natka pietruszki), przyprawy, aromaty.
Mleko łącznie z laktozą, soja, seler.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 323/78 |
Tłuszcz: | 4,7 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,8 |
Węglowodany: | 3 |
W tym cukry: | 2,9 |
Błonnik: | |
Białko: | 5,4 |
Sól: | 0,85 |
W suchym i chłodnym miejscu
-
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Zakłady Mięsne Szubryt ul. Węgrzynek 50, 33-395 Chełmiec
5906190371614
2025-01-13
Opis
- Z natury
- TAK
Specyficzne kody
Nowy produkt