Ciastka Oat & Choc Chips bezglutenowe Masa netto:220 g Producent: Gullon Ciasteczka Gullón Gluten Free nie zawierają glutenu. Zawierają olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego. Do wyboru są różne rodzaje ciastek bezglutenowych, które są odpowiednie dla diety bezglutenowej i zdrowego stylu życia. Wegetariańskie herbatniki, które zastępują kawałki czekolady z płatkami owsianymi. Idealne na przekąske zawsze i wszędzie.Informacja o firmieGalletas Gullón jest jednym z wiodących europejskich producentów ciastek i jedną z największych firm spożywczych w Hiszpanii. Została założona w 1892 roku i od tego czasu zasłynęła na lokalnym rynku z produkcji zdrowych ciastek. W ostatnich latach firma Gullón podbiła rynki zagraniczne, dzięki czemu ludzie z całego świata mogą cieszyć się szeroką gamą zdrowych przysmaków.
Składniki: Składniki: skrobia kukurydziana, kawałki czekolady 17% [cukier, pasta kakaowa, masło kakaowe, emulgator (lecytyna SOJOWA)], mąka ryżowa, olej roślinny (olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego) 14%, płatki OWSIANE 13%, cukier, oligofruktoza, polidekstroza, skrobia ryżowa, sól, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), aromat, naturalny aromat, emulgator (lecytyna SOJOWA). Może zawierać MLEKO i ORZECHY. Zawiera gluten, soję. Może zawierać MLEKO i ORZECHY. Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:
1938 kJ/ 462 kcal
Tłuszcz:
18g
w tym kwasy tłuszczowe: 4,0g
Węglowodany:
67g
W tym cukry:
18g
Błonnik:
7,0g
Białko:
4,5g
Sól:
0,60g
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie. Opracowane specjalnie dla osób cierpiących na celiakię. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Producent: GALLETAS GULLÓN, S.A., Ctra. Burgos km 1,5-34800 Aguilar de Campoo (Palencia), Hiszpania.