Bezglutenowe Bułki z siemieniem lnianym i chią 100g INCOLA

Ilość

Bezglutenowe Bułki z siemieniem lnianym i chią
Masa netto:100 g (2x50g)
Producent: Incola
Podłużna bułka obsypana siemieniem lnianym i chią, Barwa: Skórka jasnobrązowa, miękisz jasnobrązowy, Smak i zapach typowy dla produktu, Tekstura: Miękka, otwarta struktura
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
Woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe 4,62 %, siemię lniane złote 4%, słonecznik 1,45 %, chia 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
Może zawierać białka mleka
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1288/307 kJ/kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe: 1,3 g
Węglowodany: 46,5 g
W tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 5,6 g
Sól: 1,03 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Kraj pochodzenia:Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gsfp.pl
5902431592077
2023-10-11

Opis

Bez glutenu
TAK
Producent
Incola

Specyficzne kody

Nowy produkt