MOGU MOGU Napój liczi 320 ml
Masa netto:320 ml
Producent: Mogu Mogu
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Składniki:
woda (41,8%), sok z liczi (25%), Nata de Coco - naturalnie fermentowana woda kokosowa (25%), fruktoza (4%), sacharoza (4%), regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, aromat liczi, barwnik: czerwień allura, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Masa netto:320 ml
Producent: Mogu Mogu
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Składniki:
woda (41,8%), sok z liczi (25%), Nata de Coco - naturalnie fermentowana woda kokosowa (25%), fruktoza (4%), sacharoza (4%), regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, aromat liczi, barwnik: czerwień allura, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | " |
Tłuszcz: | 226 kJ / 53 kcal |
w tym kwasy tłuszczowe: 0,0 g | |
Węglowodany: | 13,0 g |
W tym cukry: | 11,0 g |
Błonnik: | 0 g |
Białko: | 0,0 g |
Sól: | 0,02 g |
8850389100684
2023-08-04
Opis
- Bez glutenu
- TAK
Specyficzne kody
Nowy produkt