MOGU MOGU Napój liczi
Masa netto: 1 l
Producent: MOGU MOGU / SAPPE
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Składniki:
woda, sok z liczi, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), fruktoza, sacharoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), czerwień allura AC (barwnik).
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia:Thailandia
Producent: Sappe public company ltd 71 ramkhamhaeng rd. Huamark. Bbk 10240
Masa netto: 1 l
Producent: MOGU MOGU / SAPPE
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Składniki:
woda, sok z liczi, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), fruktoza, sacharoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), czerwień allura AC (barwnik).
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 53kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Węglowodany: | 13 g |
W tym cukry: | 11 g |
Błonnik: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0,02g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia:Thailandia
Producent: Sappe public company ltd 71 ramkhamhaeng rd. Huamark. Bbk 10240
8850389105450
2023-11-21
Specyficzne kody
Nowy produkt