MOGU-MOGU Napój jabłkowy
Masa netto:320ml
Producent: MOGU-MOGU
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Wstrząsnąć przed spożyciem
Składniki:
woda, sok jabłkowy z koncentratu, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), fruktoza, sacharoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), barwniki naturalne: karmel prosty, karoten
nie
Wartość odżywcza produktu w 100g:
0-30 C
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia: THAILAND
Producent: Sappe Public Company Limited Ramkhamhaeng Rd, Khwaeng Hua Mak, Khet Bang Kapi, Krung Thep Maha Nakhon 10240, Tajlandia
Masa netto:320ml
Producent: MOGU-MOGU
Napój owocowy o 25% zawartości soku owocowego i 25% zawartości nata de coco (galaretki kokosowej). Wynalazek i oryginalny produkt firmy Sappe, produkowany w Tajlandii. Zupełnie nowa, innowacyjna formuła napoju-przekąski. Unikatowe doznania smakowe spowodowane wysoką zawartością galaretki kokosowej przesyconej sokiem. Każdy łyk przypomina kęs pysznego owocu. Dedykowany szczególnie osobom aktywnym, ciekawym świata i nie bojącym się nowych wyzwań. Mogu Mogu jest odpowiednie w każdym miejscu i czasie. Zarówno latem, kiedy znakomicie orzeźwia, jak i w chłodne, ponure dni, gdy zapewnia odrobinę egzotyki. Doskonale sprawdza się zarówno na plaży, jak i w mieście; w pracy, jako deser w ciągu dnia czy na imprezie. Jeden z najmodnieszych azjatyckich napojów nareszcie w Polsce! Najbardziej tajemniczy i zaskakujący składnik Mogu Mogu, w dużej mierze decydujący o jego oryginalności, to nata de coco. Nazwa ta, w dosłownym tłumaczeniu z języka hiszpańskiego oznacza „śmietankę kokosową”, jednak częściej używa się określenia „galaretka kokosowa” (ang. coconut jelly). Galaretka powstaje w procesie fermentacji wody kokosowej, odbywającej się przy udziale dobrych kultur bakterii. Woda kokosowa to płyn znajdujący się we wnętrzu młodych orzechów kokosowych. Jest produktem całkowicie naturalnym.
Wstrząsnąć przed spożycia
Wstrząsnąć przed spożyciem
Składniki:
woda, sok jabłkowy z koncentratu, nata de coco (naturalnie fermentowana woda kokosowa), fruktoza, sacharoza, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), aromat, benzoesan sodu (substancja konserwująca), barwniki naturalne: karmel prosty, karoten
nie
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 44kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Węglowodany: | 11 g |
W tym cukry: | 9 g |
Błonnik: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0,05g |
0-30 C
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed słońcem.
Kraj pochodzenia: THAILAND
Producent: Sappe Public Company Limited Ramkhamhaeng Rd, Khwaeng Hua Mak, Khet Bang Kapi, Krung Thep Maha Nakhon 10240, Tajlandia
8850389105399
2024-03-11
Specyficzne kody
Nowy produkt