FRUPP Borówka liofilizowana
Masa netto: 15 g
Producent: Celiko
Odkryj pyszną liofilizowaną borówkę FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g borówki liofilizowanej zużyto 0,6 kg borówki świeżej.
chrupiące, pyszne i pożywne owoce
intensywny aromat i smak borówki
produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-079)
dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
wysoka zawartość błonnika - 15% błonnika
100% owoców
Składniki:
liofilizowana* borówka
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Masa netto: 15 g
Producent: Celiko
Odkryj pyszną liofilizowaną borówkę FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g borówki liofilizowanej zużyto 0,6 kg borówki świeżej.
chrupiące, pyszne i pożywne owoce
intensywny aromat i smak borówki
produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-079)
dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
wysoka zawartość błonnika - 15% błonnika
100% owoców
Składniki:
liofilizowana* borówka
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1547 kJ / 366 kcal |
Tłuszcz: | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,2 g |
Węglowodany: | 75 g |
w tym cukry: | 62 g |
Błonnik: | 15 g |
Białko: | 4,6 g |
Sól: | 0,02 g |