FRUPP Truskawka liofilizowana w plastrach
Masa netto: 13 g
Producent: Celiko
Odkryj pyszną liofilizowaną truskawkę w plastrach FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 1 kg truskawki świeżej.
chrupiące, pyszne i pożywne owoce
intensywny aromat i smak truskawek
produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-075)
dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
wysoka zawartość błonnika - 16% błonnika
100% owoców
Składniki:
liofilizowana* borówka
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Masa netto: 13 g
Producent: Celiko
Odkryj pyszną liofilizowaną truskawkę w plastrach FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 1 kg truskawki świeżej.
chrupiące, pyszne i pożywne owoce
intensywny aromat i smak truskawek
produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-075)
dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
wysoka zawartość błonnika - 16% błonnika
100% owoców
Składniki:
liofilizowana* borówka
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1347 kJ / 320 kcal |
Tłuszcz: | 4,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,3 g |
Węglowodany: | 55 g |
w tym cukry: | 55 g |
Błonnik: | 16 g |
Białko: | 8,0 g |
Sól: | 0,01 g |