SOK Z KISZONEJ MARCHWI EKOLOGICZNY
Pojemność: 300ml
Producent: BioFood
Sok z kiszonej marchwi nie jest tak znany, jak inne przetwory ekologiczne. Jest jednak niezwykle zdrowy, a zawarte w nim składniki wpływają dobroczynnie na organizm człowieka. Ekologiczny sok z kiszonej marchewki to propozycja zarówno dla miłośników zdrowego odżywiania, jak i dla tych, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie. Składniki, użyte do produkcji soku pochodzą jedynie z certyfikowanych gospodarstw i ekologicznych upraw rolniczych. Napój ten nie zawiera pestycydów czy innych szkodliwych substancji. Nasz sok z marchwi kiszony został wyprodukowany w Polsce.
Kiszona marchew - właściwości
Soki kiszone stają się coraz bardziej popularne i coraz częściej wybierane przez konsumentów. Ich dobroczynny wpływ na organizm człowieka jest znany dopiero od niedawna, ale już został doceniony. Kiszona marchew posiada szereg właściwości prozdrowotnych. Korzystnie wpływa na procesy trawienne, regularnie spożywana poprawia stan włosów, skóry i paznokci. Wspomaga utrzymanie dobrego wzroku, pomaga utrzymać zdrowy koloryt skóry i co niezwykle ważne - posiada działanie antyoksydacyjne.
Kiszenie warzyw to jeden z najstarszych i najbardziej popularnych sposobów konserwacji warzyw. Proces kiszenia pozwala zatrzymać w warzywach cenne witaminy, minerały i składniki odżywcze.
Sok z kiszonej marchwi - sposób na wzmocnienie odporności
Regularnie spożywane kiszonki wzmacniają odporność i wspomagają odbudowę naturalnej flory bakteryjnej jelit. Produkty kiszone to również idealna alternatywa dla aptecznych probiotyków i suplementów.
MARCHEW: Zawiera witaminy B1, B2, PP, K i C i mikroelementy, jej najcenniejszym składnikiem jest jednak beta-karoten, czyli prowitamina A, która odpiera ataki bakterii i wirusów oraz poprawia wzrok. Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się. Marchew dostarcza ważnych związków mineralnych, takich jak wapń, żelazo, fosfor, miedź, cynk, molibden, magnez, jod oraz potas - to im właśnie zawdzięczamy jędrne ciało, piękną cerę i karnację skóry oraz zdrowe mocne włosy i paznokcie.
W 2012 na targach Natura Food w Łodzi sok z kiszonej marchwi otrzymał główną nagrodę - złoty medal dla najlepszego polskiego produktu ekologicznego.
Pojemność: 300ml
Producent: BioFood
Sok z kiszonej marchwi nie jest tak znany, jak inne przetwory ekologiczne. Jest jednak niezwykle zdrowy, a zawarte w nim składniki wpływają dobroczynnie na organizm człowieka. Ekologiczny sok z kiszonej marchewki to propozycja zarówno dla miłośników zdrowego odżywiania, jak i dla tych, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie. Składniki, użyte do produkcji soku pochodzą jedynie z certyfikowanych gospodarstw i ekologicznych upraw rolniczych. Napój ten nie zawiera pestycydów czy innych szkodliwych substancji. Nasz sok z marchwi kiszony został wyprodukowany w Polsce.
Kiszona marchew - właściwości
Soki kiszone stają się coraz bardziej popularne i coraz częściej wybierane przez konsumentów. Ich dobroczynny wpływ na organizm człowieka jest znany dopiero od niedawna, ale już został doceniony. Kiszona marchew posiada szereg właściwości prozdrowotnych. Korzystnie wpływa na procesy trawienne, regularnie spożywana poprawia stan włosów, skóry i paznokci. Wspomaga utrzymanie dobrego wzroku, pomaga utrzymać zdrowy koloryt skóry i co niezwykle ważne - posiada działanie antyoksydacyjne.
Kiszenie warzyw to jeden z najstarszych i najbardziej popularnych sposobów konserwacji warzyw. Proces kiszenia pozwala zatrzymać w warzywach cenne witaminy, minerały i składniki odżywcze.
Sok z kiszonej marchwi - sposób na wzmocnienie odporności
Regularnie spożywane kiszonki wzmacniają odporność i wspomagają odbudowę naturalnej flory bakteryjnej jelit. Produkty kiszone to również idealna alternatywa dla aptecznych probiotyków i suplementów.
MARCHEW: Zawiera witaminy B1, B2, PP, K i C i mikroelementy, jej najcenniejszym składnikiem jest jednak beta-karoten, czyli prowitamina A, która odpiera ataki bakterii i wirusów oraz poprawia wzrok. Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się. Marchew dostarcza ważnych związków mineralnych, takich jak wapń, żelazo, fosfor, miedź, cynk, molibden, magnez, jod oraz potas - to im właśnie zawdzięczamy jędrne ciało, piękną cerę i karnację skóry oraz zdrowe mocne włosy i paznokcie.
W 2012 na targach Natura Food w Łodzi sok z kiszonej marchwi otrzymał główną nagrodę - złoty medal dla najlepszego polskiego produktu ekologicznego.
5905933486769
2022-02-08
Opis
- Bez dodatku cukru
- TAK
- Bez glutenu
- TAK
- Produkt ekologiczny
- TAK
- Vege
- TAK
- Z natury
- TAK
- Producent
- Bio Food
Specyficzne kody
Nowy produkt