SOK Z KISZONYCH OGÓRKÓW EKOLOGICZNY
Pojemność: 300ml
Producent: BioFood
OGÓRKI: Wartość odżywcza świeżych ogórków jest niewielka, lecz są cenne ze względu na smak i zawartość wielu związków o charakterze zasadowym, co korzystnie wpływa na trawienie i odkwasza organizm. Kiszone ogórki sprzyjają lepszemu przyswajaniu potraw. Są one dostatecznie silnymi czynnikami wywołującymi wydzielanie soków żołądkowych. Pomagają również w usuwaniu nadmiaru wody z organizmu i dlatego znajdują zastosowanie w dietach odchudzających. Dodatkowo, jedna z bakterii biorących udział w procesie kiszenia wytwarza dużo witaminy C, której pozbawione są surowe ogórki.
Woda z ogórków kiszonych - właściwości
Sok powstający w procesie kiszenia ogórków, wykazuje wiele prozdrowotnych i leczniczych właściwości. Ma więc pozytywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Kwaśny sok z ogórków jest bogatym źródłem kwasu mlekowego, który sprzyja utrzymywaniu właściwej flory bakteryjnej i wzmacnia działanie układu immunologicznego. Sok z ogórków zawiera również wiele witamin i minerałów.
Sok ogórków kiszonych to doskonała propozycja dla każdego. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do różnorodnych dań. Możesz go także spożywać samodzielnie. Sok z kiszonych ogórków na czczo to jeden z prostych i naturalnych sposobów, który pomaga zlikwidować szkodliwe gromadzenie się wody w organizmie i regulować metabolizm.
Regulacja procesów trawiennych w organizmie
Kiszony sok z warzyw to doskonała odmiana i świetna alternatywa dla tradycyjnych soków owocowych. Ekologiczne soki z warzyw to nasza specjalność! Producent Bio Food swoje produkty wytwarza na bazie tradycyjnej receptury, dzięki czemu masz gwarancje ich świeżości.
Pojemność: 300ml
Producent: BioFood
OGÓRKI: Wartość odżywcza świeżych ogórków jest niewielka, lecz są cenne ze względu na smak i zawartość wielu związków o charakterze zasadowym, co korzystnie wpływa na trawienie i odkwasza organizm. Kiszone ogórki sprzyjają lepszemu przyswajaniu potraw. Są one dostatecznie silnymi czynnikami wywołującymi wydzielanie soków żołądkowych. Pomagają również w usuwaniu nadmiaru wody z organizmu i dlatego znajdują zastosowanie w dietach odchudzających. Dodatkowo, jedna z bakterii biorących udział w procesie kiszenia wytwarza dużo witaminy C, której pozbawione są surowe ogórki.
Woda z ogórków kiszonych - właściwości
Sok powstający w procesie kiszenia ogórków, wykazuje wiele prozdrowotnych i leczniczych właściwości. Ma więc pozytywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Kwaśny sok z ogórków jest bogatym źródłem kwasu mlekowego, który sprzyja utrzymywaniu właściwej flory bakteryjnej i wzmacnia działanie układu immunologicznego. Sok z ogórków zawiera również wiele witamin i minerałów.
Sok ogórków kiszonych to doskonała propozycja dla każdego. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do różnorodnych dań. Możesz go także spożywać samodzielnie. Sok z kiszonych ogórków na czczo to jeden z prostych i naturalnych sposobów, który pomaga zlikwidować szkodliwe gromadzenie się wody w organizmie i regulować metabolizm.
Regulacja procesów trawiennych w organizmie
Kiszony sok z warzyw to doskonała odmiana i świetna alternatywa dla tradycyjnych soków owocowych. Ekologiczne soki z warzyw to nasza specjalność! Producent Bio Food swoje produkty wytwarza na bazie tradycyjnej receptury, dzięki czemu masz gwarancje ich świeżości.
5907752683480
2022-02-08
Opis
- Bez dodatku cukru
- TAK
- Bez glutenu
- TAK
- Produkt ekologiczny
- TAK
- Vege
- TAK
- Z natury
- TAK
- Producent
- Bio Food
Specyficzne kody
Nowy produkt