Babka jajowata łupiny
Masa netto: 150 g
WITPAK
Babka jajowata spożywana jest w postaci nasion lub łupin razem z posiłkami lub napojami. Jest świetnym dodatkiem do zup sosów ponieważ powoduje ich zagęszczenie. Łupiny nasienne babki jajowatej można podawać jako dodatek do jogurtu czy mleka, razem z owocami. Jest także składnikiem błonnika witalnego.
Składniki:
łupiny nasienne babki jajowatej 100%
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, owsa, jęczmienia), orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona sezamu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu.
WITPAK sp. z o.o. sp.k.
ul. Chałubińskiego 13
25-619 Kielce
Masa netto: 150 g
WITPAK
Babka jajowata spożywana jest w postaci nasion lub łupin razem z posiłkami lub napojami. Jest świetnym dodatkiem do zup sosów ponieważ powoduje ich zagęszczenie. Łupiny nasienne babki jajowatej można podawać jako dodatek do jogurtu czy mleka, razem z owocami. Jest także składnikiem błonnika witalnego.
Składniki:
łupiny nasienne babki jajowatej 100%
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, owsa, jęczmienia), orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona sezamu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: | 1483 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 88 g |
w tym cukry: | 0 g |
Błonnik: | 75 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0,02 g |
Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu.
WITPAK sp. z o.o. sp.k.
ul. Chałubińskiego 13
25-619 Kielce