Ciasteczka Sharkies Bezglutenowe Masa netto:250 g Producent: Gullon Ciasteczka Gullón Gluten Free nie zawierają glutenu. Zawierają olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego. Do wyboru są różne rodzaje ciastek bezglutenowych, które są odpowiednie dla diety bezglutenowej i zdrowego stylu życia. Rekiny kakaowe wolą kąpać się w mleku! Są idealne na śniadanie, a także są bezglutenowe, bez laktozy, bez białka mleka i bez jajek. Wypróbuj je!Informacja o firmieGalletas Gullón jest jednym z wiodących europejskich producentów ciastek i jedną z największych firm spożywczych w Hiszpanii. Została założona w 1892 roku i od tego czasu zasłynęła na lokalnym rynku z produkcji zdrowych ciastek. W ostatnich latach firma Gullón podbiła rynki zagraniczne, dzięki czemu ludzie z całego świata mogą cieszyć się szeroką gamą zdrowych przysmaków.
Składniki: Składniki: skrobia kukurydziana, cukier, olej roślinny (olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego) 15%, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia ryżowa, kakao w proszku 4%, syrop glukozowo-fruktozowy kukurydziany, mąka ryżowa, otręby ryżowe, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), sól, emulgator (lecytyna SOJOWA), aromat. Zawiera soję. Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:
1930 kJ/459 kcal
Tłuszcz:
16g
w tym kwasy tłuszczowe: 1,5g
Węglowodany:
75g
W tym cukry:
21g
Błonnik:
3,8g
Białko:
1,9g
Sól:
0,43g
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie. Opracowane specjalnie dla osób cierpiących na celiakię. Źródło błonnika pokarmowego :Producent: GALLETAS GULLÓN, S.A., Ctra. Burgos km 1,5-34800 Aguilar de Campoo (Palencia), Hiszpania.