Makaron Fusilli świderki bezglutenowy Masa netto: 250g Producent: Bezgluten Makaron Fusilli świderki firmy Bezgluten to makaron bezglutenowy odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Makaron bezglutenowy to bardzo smaczny zamiennik makaronu z pszenicy. Makaron Fusilli świderki bezglutenowy bardzo dobrze się gotuje i jest alternatywą dla wszystkich makaronów ze zbóż. Makaron bezglutenowy nadaje się do wszelkiego rodzaju zup oraz sosów. Świetnie sprawdzi się w daniach kuchni włoskiej. Produkt do postępowania dietetycznego w diecie bezglutenowej. Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Sposób przyrządzania: 1. Zagotować wodę. 2. Wrzącą wodę lekko osolić, dodać trochę oleju. 3. Na wrzącą wodę wrzucić makaron. Gotować 5 minut. 4. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą. Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa Wartość odżywcza w 100g produktu: