Makaron Lasagne Masa netto:250g Producent: Schar Bezglutenowy makaron do przygotowania Lasagne. Świeża i łatwa do upieczenia lasagne, gotowa na każdą okazję. Przygotowana ze świeżych składników w tradycyjny włoski sposób. Wystarczy ugotować makaron we wrzącej wodzie, następnie umieścić składniki w naczyniu do pieczenia i włożyć do piekarnika na około 35 minut. Nie może być łatwiej!
Składniki: skrobia kukurydziana , jajko *23% , mąka ryżowa , mąka kukurydziana , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancja zagęszczająca: guma guar . Może zawierać śladowe ilości soi . BEZ LAKTOZY. BEZ PSZENICY. * Jaja od kur z wolnego wybiegu Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:
1572 kJ/376 kcal
Tłuszcz:
4,2g
w tym kwasy tłuszczowe:
1,6g
Węglowodany:
76g
W tym cukry:
0,3g
Błonnik:
2,2g
Białko:
7,6g
Sól:
0,12g
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Kraj pochodzenia: Producent: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italy Mwst